Trainer

Wendy Hoek

Mijn naam is Wendy Hoek en vanaf jonge leeftijd ben ik al gefascineerd door sport, gezondheid en leefstijl. Het begon voornamelijk met teamsporten als handbal en voetbal. Toen ik ging studeren aan het Instituut Sportstudies ontdekte ik de wereld van fitness.

 

Het meest fascinerende vond ik dat je het heel doelgericht en stapsgewijs als middel kunt gebruiken, om jezelf ergens beter in te laten worden.

 

Na mijn studie ben ik mij dan ook verder gaan verdiepen door verschillende opleidingen en cursussen omtrent fitness, voeding en coaching te volgen.
Tijdens mijn drie jarige loopbaan als trainer voor Achmea Health Centers kwam ik erachter dat ik personal training, het echte maatwerk waar ik daadwerkelijk mensen effectief en efficie╠łnt kan begeleiden het allerleukste vind om te doen.

 

Deze passie heb ik in 2014 dan ook doorgezet in mijn eigen bedrijf PT Out of the Box, waarin ik elke dag nog steeds met heel veel plezier en voldoening werk.

Trainer

Stefan van der Horn

Hallo mijn naam is Stefan van der Horn en ik ben werkzaam als personal trainer voor PT Out of the Box.

 

Tijdens mijn opleiding aan het Alfa college Sport en Bewegen ben ik gefascineerd geraakt in fitness.

 

Op deze opleiding heb ik veel kennis en ervaring opgedaan rondom kracht- en conditie training, revalidatie trajecten en voeding . Daarnaast ben ik werkzaam geweest voor o.a Fysiotherapie de Marne.

Naast de klassieke fitness ben ik ook fanatiek in onder andere Crossfit en heb ik een eigen Bootcamp club in Eenrum.

 

Klanten noemen vaak mijn rust en luisterend oor als zeer prettig. Daarnaast werken we hard, maar is er ook altijd ruimte voor plezier.