Trainers

Auke van Dijken 

Als jochie van 8 ging ik op voetbal, zoals zoveel van mijn leeftijdsgenootjes. Ik vond het leuk om een teamsport te beoefenen, maar al snel werd duidelijk dat er in mij geen ‘Messi’ zat. Van mijn 10e tot mijn 16e waagde ik mij aan tennis. Ik kon een leuk balletje slaan en waardeerde het spel, maar je raadt het misschien al: in mij school ook geen ‘Federer’. Eén ding was mij wel duidelijk: ik had veel plezier in sport.

Alles uit sport halen
Na het voortgezet onderwijs, heb ik mijn mbo diploma ‘sport’ gehaald aan het Alfa College in Groningen. In die tijd is mijn passie voor krachtsport en fitness ontstaan. Voor een passie haal ik álles uit de kast. Naast de gym, behoord ook gebalanceerd eten en goede zorg voor je lijf daarbij.

In 2020 ben ik tot mijn grote geluk ingeloot voor de studie fysiotherapie aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik heb voor fysiotherapie gekozen om meer diepgang te kunnen bieden in de personal training die ik geef. Omdat de studie mij leert over hoe het menselijk lichaam werkt, kan ik mijn trainingen nog specifieker en beter opstellen. Bovendien vind ik het ook een erg mooie studie

Als personal trainer
Op dit moment werk ik als ZZP’er en ben ik sinds 2018 op verschillende plekken aan het werk als (personal) trainer. PT Out of the Box is daar één van, waar ik met veel plezier werk. Ook geef ik groepslessen en bootcamps. In mijn persoonlijke leven haal ik alles uit mijn sport. Ik fitness intensief, fiets, loop… ik houd van uitdagingen en ik láát me graag uitdagen. In mijn lessen en trainingen leer ik mijn klanten op een verantwoorde manier ook het maximale uit zichzelf te halen, daar krijg ik energie van.

Plezier
Nooit met te weinig genoegen nemen, maar ook plezier maken. Daar gaat het mij om. Sporten is namelijk fijn. Afzien, dat ook, maar je krijgt er veel voor terug. Dat gevoel van voldoening is waar je het voor doet en dat gevoel gun ik jou ook!