Small Group Bootcamp

Bootcamp is een mix van conditie en kracht training in de buitenlucht. De afwisselende trainingsvormen maken deze training effectief maar ook nog eens heel leuk.

 

Je kunt hierbij denken aan oefeningen voor je hele lijf met je eigen lichaamsgewicht, hardlopen, kickboksen of bijvoorbeeld circuittraining.

 

Daarnaast doen we het samen. In groepen van 5 á 10 personen gaan we aan de slag. De groepen zijn bewust klein, zodat er meer aandacht is voor techniek en dat de trainingen zo goed mogelijk op het trainingsniveau kunnen worden aangepast. Bootcamp is voor iedereen die zin heeft om lekker te gaan bewegen in de natuur.

 

De trainingen vinden plaats door de mooie Stadstuin van de Kempkesberg en het nabijgelegen Sterrebos. Het grote voordeel van deze locatie zijn de afwisselende plekjes en de rust.

 

Elke donderdagavond om 20.00 uur en zaterdagochtend om 11.15 uur verzamelen we ons bij Sportstudio Miboso, gelegen aan de Helperzoom 3. Mocht je met de auto komen, deze kun je gratis voor de deur parkeren.

 

Zin om een keer met ons mee te bootcampen? Meldt je dan aan voor een vrijblijvende proefsessie.

 

Tarieven:
1x per week €30,-
2x per week €35,-

 

Strippenkaart van 10 lessen voor €85,-

Geintereseerd geraakt?

Neem contact met ons op