Kickboksen Groningen

Kickboksen

Ben je klaar om jezelf uit te dagen en kickboksen onder de knie te krijgen? Of zie je het als de perfecte trainingsmethode om je doelen te bereiken? Dan moet je bij PT Out of the Box Personal Training Groningen zijn!

Kickboksen in Groningen

Onze enthousiaste personal trainers staan klaar om jou met passie en expertise alle ins en outs van het kickboksen bij te brengen.

Van de juiste houdingen tot de perfecte stoot- en traptechnieken, we zorgen ervoor dat je het allemaal op een leuke en leerzame manier onder de knie krijgt!

Bij ons staat techniek absoluut voorop! Waarom? Omdat het je niet alleen krachtiger en efficiënter maakt, maar ook blessures helpt voorkomen.

En laten we eerlijk zijn, kickboksen wordt nóg leuker als je de kunst van de perfecte beweging begrijpt.

Dus, laat ons je helpen om die techniek te perfectioneren en jouw kickboks sessies naar een hoger niveau te tillen!

1. Je verbetert je conditie:
Kickboksen kan het vasculair uithoudingsvermogen verbeteren omdat het een training is in de vorm van interval. Dit houdt in dat periodes van hoge intensiteit worden afgewisseld met rust en lage intensiteit.
2. Je stimuleert je vetverbranding:
Interval staat onder andere bekend als één van de effectiefste methoden om vetverbranding te stimuleren.

3. Je ontwikkelt kracht:
Door de verschillende stoten en trappen worden de verschillende spiergroepen in het lichaam versterkt.

4. Je verbetert je flexibiliteit en mobiliteit:
Bij kickboksen denk je misschien niet meteen aan stretchen, maar wist je dat de dynamische stoten en trappen eigenlijk ook als stretchoefeningen fungeren? Ze helpen je lichaam flexibeler te maken en dragen bij aan een soepeler gestel.

5. Je werkt gericht aan coördinatie en balans
De verschillende combinaties van diverse bewegingen en technieken dragen bij aan een betere coördinatie en balans.

6. Je bevordert je mentale gezondheid
Het uit oefenen van stoten en trappen kan opbouwde spanning en stress ontladen. We geven ook kickboks lessen die hier specifiek op gericht zijn in de vorm trainen als therapie.

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte kickboksles om je techniek tot in de puntjes te verfijnen?

Of wil je juist je algehele fysieke fitheid verbeteren op een speelse manier, zoals met kickboksen? Dan is het tijd om een vrijblijvende proefles aan te vragen en zelf te ervaren of het iets voor jou is!

Kom langs in onze kleine sportschool in Groningen en ontdek hoe leuk de lessen zijn en de voordelen van kickboksen!

 

1 op 1 Kickboksen
Bij PT Out of the Box Groningen bieden we 1-op-1 personal training kickbokslessen die volledig op jou zijn afgestemd, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. In onze privéstudio is alle aandacht op jou gericht. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, onze trainers zorgen stap voor stap voor trainingen die perfect aansluiten op jouw niveau. Op die manier kun je bij elke sessie vooruitgang boeken en met een geweldig gevoel de studio verlaten!

1 op 2 Kickboksen
Samen trainen is leuker? Dan is Duo PT leuk voor jullie! Ideaal voor koppels die graag samen bewegen en werken aan gemeenschappelijke doelen. Bij ons draait het niet alleen om hard werken, maar ook om plezier. We passen de training aan op jullie wensen, zodat jullie samen het beste uit elke sessie halen. Het mooie is, Duo PT biedt niet alleen fitnessvoordelen, maar ook financiële voordelen. Succes wordt samen gevierd!