krachttraining Groningen met personal trainer

PERSONAL TRAINING

Wil jij je fitter voelen? Meer energie hebben of werken aan een belastbaar lichaam? In onze kleine privé sportschool werk je samen met een personal trainer aan je lichaam en geest! Geef je vrijblijvend op voor een proefles en ervaar hoe het is om privé training te krijgen.

Personal training Groningen prive sportschool

Personal Training in Groningen

Door de intensieve begeleiding van een personal trainer wordt je trainingstijd in onze kleine sportschool optimaal benut. Elke training is voor jou op maat geschreven, zodat er constant progressie kan worden geboekt om jouw einddoel te behalen.

We gaan als volgt te werk:

01

Intake

We zijn benieuwd naar jouw doelen maar ook hoe jouw week er bijvoorbeeld uitziet. Waar loop je tegenaan waardoor het tot op heden nog niet is gelukt en hoe kunnen we dit nu wel goed inpassen in jouw leven. Kortom, wat is jouw verhaal?

02

Bewegingsanalyse

Tijdens een bewegingsanalyse kijken we letterlijk hoe jij beweegt en of er pijnlijke punten zijn. Veel klachten komen namelijk voort uit een verkeerde houding of bewegingsbeperking. En hoe fijn is het als we dat ook direct in kaart kunnen brengen! Daarnaast kunnen wij de juiste oefeningen en uitvoeringen kiezen, die bij jou lichaam en doelen passen. We besteden hierbij veel aandacht aan techniek, zodat je dit later ook zelf goed kunt toepassen.

03

Trainingsplan

Onze personal trainingen zijn functioneel ingericht, wat inhoud dat we zo veel mogelijk met ons eigen lichaamsgewicht, losse gewichten, stangen en andere tools oefeningen uitvoeren. We willen het lichaam namelijk zoveel mogelijk prikkelen, waarbij meerdere spieren samen moeten werken. Net zoals in het dagelijks leven.

04

Voeding en leefstijl adviezen

Wil je meer weten over voeding en andere thema’s omtrent gezondheid. Tijdens de sessies is er ruimte om hier dieper op in te gaan. Wij werken aan de hand van kleine adviezen, zodat het laagdrempelig blijft. Is het gelukt om advies één goed toe te passen, dan kunnen we door naar stap twee. 

05

Metingen en evaluaties

Afhankelijk van het doel, is er elke maand een meting om de progressie in kaart te brengen. Aan de hand hiervan worden plannen en adviezen uitgebreid of opgevoerd.

Krachttraining met personal trainer